سرم روشن کننده پوست اکسی لایت اکسی درم (30 میلی لیتر)

در انبار موجود نمی باشد

می‌توانید ایمیل خود را وارد کنید تا از موجود شدن این محصول بصورت خودکار آگاه گردید.

مقایسه
نقد و بررسی اجمالی

سرم روشن کننده پوست اکسی لایت اکسی درم

اختلالات پوستی به علل مختلف مانند قرارگیری مداوم در معرض نور خورشید، عدم تعادل هورمون ها در طی دوران بارداری، پیری، مصرف برخی داروها و عواملی از این دست ایجاد می‌شود.

در فرمولاسیون سرم روشن کننده اکسی لایت از ویتامین C پایدار و کوجیک اسید استفاده شده است. ویتامین C (اسید اسکوربیک) به علت اثرات مفیدی که روی پوست دارد، به طور گسترده ای در لوازم آرایشی و بهداشتی مورد استفاده قرار می‌گیرد. بسیاری از اثرات مطلوب آن در پوست ناشی از فعالیت آنتی اکسیدانی و تنظیم بیوسنتز کلاژن می‌باشد.

ویتامین C یک ماده مغذی است که عملکرد چندگانه بیولوژیکی دارد. کمک به ایجاد لایه محافظتی پوستی و درمان و بهبود زخم از جمله وظایف این ویتامین است. براساس تحقیقات انجام شده، این ویتامین می‌تواند به عنوان آنتی اکسیدان، رادیکال آزاد آسیب رسان را نابود کند؛ همچنین دیگر گونه های اکسید کننده را که به روند پیری پوست کمک می‌کنند، از بین ببرد. نقش کلیدی ویتامین C، مشارکت در کلاژن سازی است و از این طریق خواص کشسانی پوست را بهبود می‌بخشد؛ در نتیجه باعث کاهش خطوط چین و چروک پوست می‌شود.

رنگدانه پوست با مقدار ملانین موجود در سطح آن سنجیده می‌شود. ملانین از تیروزین در حضور آنزیم تیروزیناز سنتز می‌شود. ویتامین C یک اثر روشن کننده پوستی از طریق مهار آنزیم تیروزیناز دارد که سنتز ملانین را کاهش می‌دهد. پیری زودرس از مواجه مکرر پوست با اشعه ماورا بنفش ایجاد می‌شود، این ویتامین هم چنین پوست را از اثرات مضر نور خورشید محافظت می‌کند.

کوجیک اسید نیز می‌تواند به عنوان سفید کننده پوست، عامل کاهش رنگدانه پوستی و به عنوان روشن کننده پوست در فرمولاسیون های محصولات آرایشی به کار رود. کوجیک اسید یک متابولیست طبیعی تولید شده توسط قارچ است که خاصیت روشن کنندگی خود را از طریق مهار فعالیت آنزیم تیروزیناز در سنتز ملانین اعمال می‌کند. تجمع تیروزیناز و ملانین در سلول ها به ملاسما و تجمع رنگدانه های پوستی منجر می‌شوند. کوجیک اسید خواص ضد میکروبی، ضد ویروسی، ضد سرطان، ضد لک و ضد انگل دارد. همچنین کوجیک اسید و مشتقات آن به عنوان آنتی اکسیدان، ضد التهاب، محافظ پوستی و عامل روشن کننده پوست در کرم ها، لوسیون ها و صابون ها کاربرد دارد. کوجیک اسید همچنین می تواند به عنوان محافظ در برابر امواج UV عمل کند.

برچسب:
نظرات کاربران

لطفا پیش از ارسال نظر، خلاصه قوانین زیر را مطالعه کنید:فارسی بنویسید و از کیبورد فارسی استفاده کنید. بهتر است از فضای خالی (Space) بیش‌از‌حدِ معمول، شکلک یا ایموجی استفاده نکنید و از کشیدن حروف یا کلمات با صفحه‌کلید بپرهیزید.نظرات خود را براساس تجربه و استفاده‌ی عملی و با دقت به نکات فنی ارسال کنید؛ بدون تعصب به محصول خاص، مزایا و معایب را بازگو کنید و بهتر است از ارسال نظرات چندکلمه‌‌ای خودداری کنید.بهتر است در نظرات خود از تمرکز روی عناصر متغیر مثل قیمت، پرهیز کنید.به کاربران و سایر اشخاص احترام بگذارید. پیام‌هایی که شامل محتوای توهین‌آمیز و کلمات نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “سرم روشن کننده پوست اکسی لایت اکسی درم (30 میلی لیتر)”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

ده − یک =

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

پرسش و پاسخ

    برای ثبت پرسش، لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید

    نقد و بررسی